Enthousiaste klanten en trotse medewerkers

zijn het doorslaggevende succes voor ieder autobedrijf

Basis vanaf € 49,95 per maand per vestiging

Ook de kwaliteit van uw dienstverlening verbeteren? Meld u direct aan via onderstaand formulier.

Eenmalige aansluitkosten
Wanneer u een contract afsluit dan krijgt u toegang tot het onderzoeksplatform autobedrijf.tevreden.nl en zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van onze diensten. De kosten die hieraan verbonden zijn noemen we aansluitkosten, en worden op uw eerste factuur in rekening gebracht.
De eenmalige aansluitkosten voor het pakket Basis bedragen € 124,95 excl. btw per vestiging.

  • Standaard contractduur 1 jaar
  • Prijs: 49,95 € Aantal:
  • 0,00 €
  • Toelichting van de algemene voorwaarden en incasso ziet u onderaan deze pagina.

Toelichting machtiging incasso

Door ondertekening van dit formulier verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, onderzoeksopzet en geeft u Tevreden BV toestemming om de bedragen samenhangend met bovenstaand abonnement te incasseren van uw rekeningnummer.

Alle bovenvermelde bedragen zijn exclusief BTW. Facturering vindt plaats bij opdrachtverstrekking en vervolgens in jaarlijkse termijnen. Betaaltermijn is 14 dagen na factuurdatum. Levertijd is circa 5 werkdagen. De looptijd van deze overeenkomst is 1, 2 of 3 jaar vanaf de eerste van de maand volgend op datum van ondertekening. De overeenkomst wordt na de overeengekomen contractduur telkens met een gelijke termijn verlengd, tenzij deze uiterlijk 2 maanden voor afloop schriftelijk is opgezegd. Op al onze leveringen van goederen en diensten zijn de Algemene Voorwaarden van Tevreden BV van toepassing. Deze voorwaarden zijn hieronder te downloaden of op www.tevreden.nl, geregistreerd bij de KvK te Rotterdam onder nummer 24299769 en worden op verzoek kosteloos toegezonden.

Algemene Voorwaarden